Skip to main content

SAUTER Montenegro – Odabrane reference

Aerodrom Podgorica

Dobra infrastruktura je od suštinskog značaja za pouzdane veze. Na aerodromu u Podgorici, SAUTER uz maksimalnu kompetenciju u pronalaženju pravih rešenja vrši nadzor i upravljanje i usmjerava energiju u prave tokove.

Saznajte više

Aman Sveti Stefan

SAUTER ‘’ECOS 5” sobne automatske stanice ugrađene u svakoj od vila komuniciraju putem BACnet/IP protokola koristeći postojeću IT infrastrukturu. Ovakvim rešenjem omogućena je elegantna implementacija BMS sistema na celom ostrvu, bez narušavanja vekovnih kamenih zidina i tradicionalnog izgleda samih vila.

Saznajte više

Delta City Podgorica

U najvećem šoping-molu u Crnoj Gori koji se prostire na 46.000 m2 SAUTER omogućuje centralizovano automatsko upravljanje svim sistemima termotehnike i osvetljenjem. Ovaj sistem postiže odlične rezultate u štednji energije koja na ovakvim objektima čini značajan deo troškova održavanja.

Saznajte više

Hotel Avala Resort & Villas

SAUTER BMS implementiran na celom kompleksu omogućuje veoma značajne uštede energije, što posebno dolazi do izražaja u objektima čija zauzetost varira u zavisnosti od sezone – od kompletne popunjenosti u letnjem periodu, do manje zauzetosti hotelskih soba tokom zimskog perioda.

Saznajte više

Hotel Bianca Resort & Spa

Pomoću SAUTER tehnologije proizvedene u Švajcarskoj na bazi stogodišnjeg iskustva kompanije obezbeđeni su idealni klimatski uslovi na zadovoljstvo gostiju hotela.

Saznajte više

Luštica Bay

Od samog početka izrade projektne dokumentacije, SAUTER kao osnivač Saveta Zelene Gradnje u regionu i jedna od vodećih svetskih kompanija u Green Building konceptu gradnje igra značajnu ulogu u prvoj fazi izgradnje “Luštica Bay“ primorskog zelenog grada koji je prvi registrovani “LEED for Homes” projekat u Evropi.

Saznajte više

Porto Montenegro

Kompleks sa integrisanim softverskim rešenjem SAUTER EMS (Energy Management Solution) na najvišem nivou upravljanja omogućuje precizno nadgledanje potrošnje energije. Time doprinosi racionalizaciji eksploatacionih troškova, istovremeno učestvujući u smanjenju emisije CO2.

Saznajte više

Societe Generale Montenegro

SAUTER EY-modulo 5 proglašen je za najbolji sistem automatizacije u Evropi 2009. i 2010. godine (“Best energy service 2009” i “Best Automation System 2010”). Ovaj sistem ispunjava sve zahteve korisnika, koristeći pri tom BACnet/IP protokol za komunikaciju.

Saznajte više

© 2021  Fr. Sauter AG Sva prava zadržana