Skip to main content

Projekti

Znanje i iskustvo u realizaciji projekata u oblasti automatizacije zgrada kompanija SAUTER SRBIJA stiče već 30 godina u regionu. O tome svedoči veliki broj značajnih referenci sa tehnički kompleksnim sistema automatizacije realizovanih od strane naših specijalista, a od kojih su mnogi zaposleni u kompaniji više od decenije. Na zahtev klijenata projekte realizujemo po sistemu „ključ u ruke“.

Sistematizovani radni procesi razvijani tokom dugogodišnje prakse omogućuju sigurnost pri planiranju i garantuju efikasnu realizaciju projekta.

SAUTER CASE i SENG

Naši projektni alati SAUTER CASE i SENG prate projektni tim od planiranja preko realizacije do kontinuirane optimizacije rada i uštede energije u fazi korišćenja. Ovi alati omogućavaju ponovno korišćenje rešenja uz inteligentne biblioteke podataka koje su testirane u praksi i na taj način osiguravaju visoku efikasnost procesa i najviše standarde kvaliteta.

Planiranje
Izrada projekta
Demontaža 

Modernizacija
Realizacija
Održavanje
  • Oprema u polju
  • Automatizacija primarnih postrojenja
  • Automatizacija prostorija-RMS
  • Kontrolni centar-SCADA

Certifikacija zelene zgrade

Certifikati čine održivost zgrade merljivom i vidljivom i neophodni su u međunarodnim građevinskim portfeljima. Nagrade garantuju visoku efikasnost resursa u energetici, vodi i materijalima. Zahvaljujući boljoj ventilaciji i osvetljenju, korisnici zelenih zgrada mogu postići veću produktivnost i samim tim profitabilno upravljanje zemljištem.

Sa sistemima za automatizaciju zgrada SAUTER, našom stručnošću i iskustvom iz brojnih međunarodnih referentnih projekata omogućavamo uspešnu sertifikaciju.

Novi zakoni zahtevaju veću energetsku efikasnost

Nova Direktiva o energetskim performansama zgrada (EPBD) zahteva postavljanje sistema za automatizaciju zgrada za velike poslovne zgrade.

© 2024  Fr. Sauter AG Sva prava zadržana